Sådan kommer du i gang med at samle vælgererklæringer

Du vil gerne samle vælgererklæringer for os? Du er vores helt!

Se filmen ovenfor for at komme i gang og meld dig derefter ind i Facebook-gruppen VælgererklæringsRæset

“Det er virkelig sjovt at samle vælgererklæringer og engagere andre i den gode sags tjeneste”

Lars Corvinius Olesen

Lidt info fra teamet bag Vælgererklæringsræset

I Danmark kræves 20.109 såkaldte “vælgererklæringer” for at er parti overhovedet må stille op til et valg. Når Veganerpartiet samler disse erklæringer kan partiet indløse en billet til et valg, samt deltage i valgkampen og synliggøre sagen for alle som følger valgkampen. På den måde vil VP få en stemme i endnu højere grad i den offentlige debat.

Kan vi nå det inden næste valg?
Det mener vi! Især hvis du hjælper til med at skaffe 100 erklæringer på 10 uger. Tanken er at vi hver især comitter os til at skaffe 10 om ugen i 10 uger.

Mission

Hvem redder Danmark og giver dyrene en stemme på Christiansborg? Vi skaffer på den her måde med Ræset – 10.000 erklæringer på 10 uger!! Denne gruppe er for dig, der vil være med i konkurrencen Vi samler 100+ personer, der hver især vil comitte sig til at samle i alt 100 emails/vælgererklæringer. Der er masser af dejlige præmier i konkurrencen hver uge, og en rigtig fed hovedpræmie til sidst, når de 10.000 emails til vælgererklæringer er indsamlet!

Praktisk info

Startskuddet gik på UGE1 den 4. februar. Du kan stadig nå at være med, både i uge-ræsene og det totale ræs. Du vil modtage et link, som du kan indsamle vælgererklæringer på. Linket er unikt og kun dit! Alle vælgererklæringer som indsamles på linket vil tælle for dig. Den person der ved natten mellem lørdag og søndag kl. 24 har indsamlet flest, vil modtage ugens præmie. Dette afsløres live fra VP’s facebook side kl. 12 om søndagen. I mange uger er der også præmier til nr 2, 3 4 og nogle gange 5. Vi gør hele tiden, hvad vi kan for at finde sjovere og større gaver!

Projektet er et tillæg til gade-aktivismen og kan laves i dit private netværk i hverdagen, måske som et alternativ til streetfight og måske til dem, som ikke er så glade for at gå på gaden eller bare ikke har tid.

Knus fra Ræs-teamet
Mayanoa, Lars C, Tanja A, Sebastian D, Henrik V og Michael M