•  

Veganerpartiet tror på:

  • Individets frihed til at handle, så længe det ikke skader andre.
  • At vi alle skal tage et fælles ansvar, for det samfund, vi lever i, og de individer vi lever med.
  • At vi alle skal have det godt og føle os trygge i det samfund, vi deler.


Veganerpartiet har to ideologier, som fundamentet for fremtidens politiske beslutninger:

Den første er veganisme, forstået på den måde, at der ikke skal tages beslutninger, som direkte eller indirekte skader andre, hvis det på nogen måde kan undgås. Det er indlysende for Veganerpartiet, at det skal gælde for både mennesker og dyr.

Den anden er økocentrisme. Den handler om, at vi ikke længere skal sætte mennesket alene i centrum for alle vores beslutninger, men i stedet tage udgangspunkt i helheden og de omgivelser, som vi er så dybt afhængige af fungerer i en god balance. Økosystemerne er alt livs fundament. De er ikke kun bestemmende for liv og død i sig selv, men også bestemmende for kvaliteten af det liv vi har.

 

Støt vores arbejde:

Ved at støtte Veganerpartiet støtter du en konkret vision om, at ændre den kurs vi er i nu. En kurs som alle forskere i klima, miljø og biodiversitet i mange år har advaret os imod. Du støtter direkte et paradigmeskifte, som kan lede os mod en meget grønnere, medfølende og mere ansvarlig verden. En verden, hvor det er langt nemmere for den enkelte borger og virksomhed, at tage beslutninger og udføre handlinger, som er i balance med den natur og de økosystemer, som er fundamentet for en tryg og ren verden.

 

Støt Veganerpartiet i dag ved at blive medlem eller give en donation her:
https://vgpt.dk/stoet-os/

På den måde styrker du det danske demokrati og giver Veganerpartiet en chance for, at være med i debatterne og fremme en grøn, ansvarlig og medfølende dagsorden.

Læs mere om vores politiske tanker