Bestyrelsen

Bestyrelsens medlemmer valgt ved Veganerpartiets konstituerende generalforsamling d. 4. november 2018. Bestyrelsens opgave består i at diskutere og tage beslutninger om kandidater, økonomi samt partiets strategi og retning. Den nuværende bestyrelse udvides med suppleanter ved næste generalforsamling.

Michael Monberg - Medstifter

Formand

f. 1978

Medstifter af Veganerpartiet
Formand i Veganerpartiets bestyrelse

Arbejder som Systems Engineer

Jeg vil gerne forsøge at ændre de love, der har med vores forhold til dyr at gøre. Og så vil jeg gerne ind på Christiansborg for at påvirke de andre politikere i en grønnere, sundere og mere dyrevenlig retning.

monberg@vgpt.dk

Jacob Lind Gregersen

Næstformand

f. 1970

Næstformand i Veganerpartiets bestyrelse

Medejer af mindre virksomhed der laver kosttilskud i levnedsmiddelregi.

Jeg vil være med til at skabe en synlig ledelse af partiet, så ledelsen kan fungere som rollemodeller. Jeg vil være med til at bære det her nye der sker igennem. For at skabe en fremtid.

jg@vpgt.dk

Henrik Vindfeldt - Medstifter

Bestyrelsesmedlem

f. 1991

Medstifter af Veganerpartiet

Uddannet videoproducer

Jeg føler mig forpligtet til at give næste generation et godt liv, ligesom generationerne inden min gjorde en indsats og f.eks fik fjernet revselsesretten. Jeg ønsker retfærdighed, og mener, det største man kan gøre som meneske er at beskytte de svage.

hv@vgpt.dk

Troels Bergstrøm

Bestyrelsesmedlem

f. 1979

Næstformand i Veganerpartiets bestyrelse

Køkkenrådgiver

Som veganer mener jeg det er nødvendigt at kæmpe for dyrene, og for at mine børn også har en klode at bo på. Jeg vil kæmpe for at få den indflydelse det kræver at få forandring, men på en måde der viser forståelse for andres holdninger. Uden indflydelse og et vegansk parti får dyrene aldrig en chance.

tb@vgpt.dk

Anders Nørgaard

Bestyrelsesmedlem

f. 1979

Bestyrelsesmedlem i Veganerpartiets bestyrelse

Uddannet civilingeniør. Ejer af mindre konsulentbureau, det tilbyder hardware- og softwareløsninger til industrien

I Danmark har landbruget en stærk lobbyisme, der påvirker debatten vedrørende veganisme i en forkert retning. I mit arbejde i Veganerpartiet vil jeg lægge vægt på oplysning af befolkningen baseret på forskningsbaserede studier om kosten, såsom Nordic Nutrition Recommendation.

ajn@vgpt.dk